La ceas aniversar

Manifestarile dedicate împlinirii a 40 de ani de învâţământ superior informatic la Universitatea din Craiova au continuat, astăzi, cu un curs festiv susţinut de Adrian Giurca de la Universitatea Tehnica Brandenburg din orașul Cottbus, Germania.  La eveniment au luat parte profesori de ieri şi de azi ai Departamentului de informatică, majoritatea absolvenţi ai informaticii la Craiova.

De 40 de ani Universitatea din Craiova pregăteşte studenţi în domeniul informaticii. Absolvenţi din primele generaţii au alcătuit, în timp, corpul profesoral al Facultăţii de Informatică, iar mai apoi al Departamentului de Informatică din cadrul Facultăţii de Matematică şi Ştiinţe ale Naturii. În timp, corpul profesoral s-a completat cu noi absolvenţi ai facultăţii.

Invitatul special al evenimentului a fost Adrian Giurca, profesor Universitatea Tehnica Brandenburg din orașul Cottbus, Germania. Acesta a susţinut un curs festiv  intitulat  „The story of doing”.

Seria manifestarilor dedicate momentului aniversar va continua maine cu o întâlnire între foste şi actuale cadre didactice ale specializării şi cu o masă rotundă în care se vor prezenta strategii de integrare a absolvenţilor în piaţa muncii IT & C.

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.