Performante studentesti

Festivalul studenţesc de gimnastică aerobică şi dans, “Polidansfest” – Gina Stoenescu  a fost încununat de succes pentru studenţii Facultăţii de Educaţie Fizică şi Sport şi cei ai Departamentului de Artă Teatrală din Craiova. Prestaţia studenţilor din Bănie a impresionat atât spectatorii, cât şi membrii juriului, aducând acasă primul loc şi marele premiu al juriului.

Colaborarea dintre Facultatea de Educaţie Fizică şi Sport şi Departamentul de Artă Teatrală din cadrul Facultăţii de Litere a fost încununată de lauri la Festivalul studenţesc de gimnastică aerobică şi dans, “Polidansfest” – Gina Stoenescu. Cei 14 studenţi au făcut o impresie deosebită la toate cele trei secţiuni: folclor stilizat, contemporan şi parodie muzicală. Evenimentul a fost găzduit de Universitatea  Politehnică din Bucureşti în intervalul 16-17 mai.

Facultate de Educaţie Fizică şi Sport a făcut o tradiţie din căştigarea de premii importante la acest festival studenţesc. Anul trecut tinerii din Bănie au obţinut premiul I şi premiul special pentru cea mai bună prestaţie coregrafică. Rezultatul din acest an – trofeul festivalului este însă cel mai important rezultat.

Pavel Rotari danseaza de 11 ani, iar acum 3 ani a venit din Republica Moldova pe meleaguri olteneşti pentru a-şi împlini un vis.

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.