Maraton de sterilizare

Videoconferinţă româno-americană găzduită de secţia American Corner a Bibliotecii Judeţene “Alexandru şi Aristia Aman”. Tema discuţiilor a constituit-o implicarea elevilor şi studenţilor în viaţa comunităţii şi a protecţiei mediului dar şi cum pot deveni voluntari în proiectul de sterilizare a patrupedelor.

Cea mai buna soluţie pentru a gestiona problema câinilor fără stăpân este o campanii de sterilizare atât a patrupedelor care au stăpân, în conformitate cu noile prevederi legislative, dar şi a maidanezilor care sunt îngrijiţi de locatarii unor blocuri sau de angajaţii unor societăţi comerciale. Astfel, secţia American Corner a Bibliotecii Judeţene a găzduit o videoconferinţă pe această temă.

Reprezentanţii “Romania Animal Rescue” sunt la Craiova, timp de o săptămână, într-un maraton de sterilizare. Acestia au vorbit elevilor, studentilor si voluntarilor prezenti la biblioteca despre implicarea si contributia pe care o pot aduce in viata comunitatii.

Campania de sterilizare organizată de Asociația „Romania Animal Rescue“ se adresează în mod deosebit persoanelor cu venituri reduse, care nu își permit să-și sterilizeze patrupedele.

Medicul veterinar a precizat că această campanie este destinată exclusiv câinilor, urmând ca, în viitorul apropiat, să fie realizat și un eveniment doar pentru pisici.

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.