Concurs ,,TehnoFest”

Casa de Cultură ,,Traian Demetrescu” a găzduit ce-a de-a doua ediţie a concursului interjudeţean ,,TehnoFest”, organizat de Şcoala Gimnazială ,,Gheorghe Ţiţeica” din Craiova  în colaborare cu Inspectoraul Şcolar Judeţean Dolj. Concursul îşi propune să puna în evidenţă şi să demonstreze importanţa utilizării tehnologiei informaţiei în activităţile de învăţare, cunoaştere, realizare de diferite produse sau petrecere a timpului liber într-o maineră utilă.

Competiţia se adresează elevilor din învăţământul primar, gimnazial dar şi liceal. ,,TehnoFest” este un concurs în cadrul căruia elevii trebuie să demonstreze abilităţi practice, talent literar, simţ estetic şi cunostinţe de utilizare a programelor de editare digital.

Competitia s-a desfasurat pe 4 secţiuni: – ,,Oraşul meu, şcoala  mea”(referate ştiinţifice); – ,,Poveştile oraşului: tradiţii, meştesuguri”(fotografii digitale);- ,,Sărbatorile anului”(desene realizate cu autorul aplicaţiilor specifice pe calculator); si ,,Bal mascat”( măşti pentru carnaval confecţionate din hârtie, material plastic, lut, materiale textile, etc);

Concursul işi propune să puna în evidenţă şi să demonstreze importanţa utilizării tehnologiei informaţiei în activităţile de învăţare, cunoaştere, realizare de diferite produse, petrecere a timpului liber intr-o maineră utilă şi nu în ultimul rând de exersare a abilităţilor de lucru cu tehnici şi instrumente specifice perioadei de dezvoltare şi diversificare pe care o traversăm. Elevii premiaţi vor primi diplome.

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.