Liceu cu predare in franceza

Pentru anul şcolar 2015-2016, elevii pasionaţi de limba franceză au posibilitatea să opteze pentru Liceului Internațional cu Predare în Limba Franceză care a fost înființat în acest an de Universitatea din Craiova. Admiterea şi oferta educațională au fost prezentate tinerilor în cadrul celei de-a XVII-a ediţie a „Târgului Ofertelor Educaţionale”.

La deschiderea oficială a standului UCV, prof. univ. dr. Dan Claudiu Dănișor, rectorul Universității din Craiova, a prezentat elevilor avantajele de a studia într-un liceu cu predare în limba franceză.

 Începând cu anul 2015, Liceului Internațional cu Predare în Limba Franceză , își deschide porțile în vederea diversificării ariilor de interes legate de spațiul și cultura francofonă.

Elevii claselor a opta,  prezenţi la standul de prezentare al Liceului Internațional cu Predare în Limba Franceză, au fost foarte mulţumiţi de ariile specifice de interes pentru clasele bilingve de franceză: Geografia şi Istoria Franţei, Studii Culturale Francofone.

În perioada 02 iulie – 24 iulie 2015, elevii își pot depune dosarele de înscriere la Liceul Internațional cu Predare în Limba Franceză, la Universitatea dinCraiova. Elevii care nu vor participa la proba de limbă franceză pot susține acest test de limbă în cadrul Liceului Internațional cu Predare în Limba Franceză, în data de 27.07.2015,ora 10.00, la Universitatea din Craiova, clădirea centrală,  sala 454.

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.