Targuri la Centrul Multifunctional

Camera de Comerţ şi Industrie a judeţului Dolj organizează în acestă perioadă două mari manifestări expoziţionale, târgul de construcţii Doljconstruct şi târgul de agricultură Agrotex. La eveniment participa companii din domenii diverse care au pregătit pentru craioveni oferte speciale şi sisteme inovatoare.

23 de companii şi specialişti în domeniu sunt prezenţi în perioada 7-10 mai 2015, la Centrul Multifuncţional din Craiova cu standuri expoziţionale. Domeniile sunt variate precum materiale şi tehnologii pentru construcţii, proiectare şi design, vopseluri, decoraţiuni interioare şi exterioare, corpuri de iluminat, instalaţii de incălzire şi climatizare, instalaţii sanitare şi mobilier pentru locuinţe, birouri sau grădini, antreprenoriat şi execuţie.

La târg participă şi reprezentanţi ai Facultăţii de Agricultură şi Horticultură care aduc informaţii cu privire la cifra de şcolarizare dar şi sfaturi pentru cei interesaţi de acest domeniu.

Târgul regional Agrotex, aflat la cea de-a XXIV-a ediţie aduce ca noutăţi realizarea a două saloane specializate:  Salonul Vinului şi Produse Tradiţionale. Manifestarea reuneşte peste 20 de producători de maşini şi utilaje agricole, instalaţii de irigat, echipamente pentru industria alimentară şi produse tradiţionale.

Publicul interesat este invitat la standuri, până duminică, în intervalul orar 10.00-18.00.

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.