In cautarea liceului dorit

Liceul Tehnologic Auto din Craiova şi-a deschis porţile pentru elevii claselor a opta de la Şcoala Gimnazială nr.37 “Mihai Eminescu”. Aceştia au putut vizita sălile de clasă, laboratoarele, sala de sport dar şi atelierele unde se fac orele de practică. Tinerii au putut să îi cunoască şi să adreseze intrebări profesorilor, aceia care, în funcţie de opţiunea şi profilul ales, le vor fi dascăli în anii viitori.

O noua vizită efectuată de elevii din clasele terminale pentru a lua contact cu ofertele educaţionale puse la dispoziţie în cadrul liceelor din Craiova. Astăzi a fost rândul Liceului Tehnologic Auto să primească vizitatori.

Tinerii au fost întâmpinaţi de mascota liceului care i-a insoţit pe parcursul vizitei lor. Aceştia au văzut, rând pe rând, săli de clasă nou renovate, laboratoare, sala de sport, atelierele de lucru dar au putut lua şi o prima lecţie de conducere alături de profesorul instructor al şcolii de şoferi.

Elevii Şcolii Gimnaziale nr.37 “Mihai Eminescu” au fost încântaţi de laboratoarele şi dotările pe care le-au găsit la Liceul Tehnologic Auto din Craiova şi se gândesc serios să urmeze cursurile liceale în această instituţie de învăţământ.

Profesorii diriginţi au misiunea cea mai grea, aceea de a îndruma şi însoţi elevii în alegerea liceului în care vor studia urmatorii ani.

Vizitele elevilor în cautarea liceului ideal, unde îşi vor continua studiile, nu se opresc aici.

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.