Joburi pentru tineri

Locuri de muncă pentru tineri prin programul Eures. Agenţia Naţională pentru Ocuparea Forţei de Muncă este co-aplicant alături de serviciile publice din Danemarca, Finlanda, Slovenia, Irlanda, Portugalia şi insulele Azore în cadrul proiectului „Primul tău loc de muncă EURES”. Acesta se adresează tinerilor solicitanți de locuri de muncă dar și angajatorilor care caută să își ocupe posturile vacante.

Obiectivul general al proiectului “Primul tău loc de muncă EURES” este de a sprijini mobilitatea tinerilor în vârstă de 18 până la 35 de ani în ţările UE şi de a asigura suport pentru găsirea unui loc de muncă, prin consiliere, mediere şi servicii de recrutare, folosind capacitatea reţelei serviciilor publice şi a reţelei EURES având ca rezultat concret plasarea a  minimum 1.200 de tineri la nivel european,  prin acordarea unui număr corespunzător de subvenţii de mobilitate.

Locurile de muncă vacante din toate statele UE, precum şi din Norvegia şi Islanda, pe care pot aplica cetăţenii români şi europeni sunt afişate pe portalul EURES al locurilor de muncă vacante la nivel european. De asemenea, tinerii în vârstă de 18 până la 35 de ani pot contacta oricare din cele 8 ţări participante la proiect pentru a obţine informaţii despre proiect şi oportunităţile de ocupare.

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.