„Diplomatia Panda”

Facultatea de Drept și Științe Sociale a Universității din Craiova a găzduit, astăzi, prezentarea volumului “Diplomația Panda”, semnat de Dan Tomozei, jurnalist român rezident la Beijing. Evenimentul face parte din turneul de promovare a volumului, în care sunt prezentate aspecte ale relațiilor bilaterale diplomatice și economice România – China. Prezent în România pentru câteva săptămâni, Dan Tomozei a ales să înceapă la Craiova turneul de promovare a volumului, ca urmare a faptului că aici se  află în derulare unul dintre proiectele concrete ale parteneriatului economic româno-chinez, cunoscut sub numele cartierul chinezesc.

Jurnalist român cu o experiență de peste 20 de ani, Dan Tomozei este rezident la Beijing, fiind singurul ziarist român aflat în mijlocul evenimentelor importante bilaterale România – China din ultimii ani. Din această postură, de la Beijing a realizat sute de articole și corespondențe de presă.

Dan Tomozei are în palmaresul editorial alte patru volume: “Iluzia Democraţiei” apărut în România, înaintea plecării în China. Apoi, “Descoperind China – Beijing”, “Dialoguri la Beijing” și “Diplomaţia Panda” prima ediţie, volume apărute în perioada 2012 – 2014. Proiectul de prezentare a volumul “Diplomația Panda” va continua în cadrul unor evenimente la Bucureşti şi Sibiu.

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.