Ajuta-i din putinul tau

“Ajută-i din puţinul tău” este un proiect realizat în fiecare an de Organizaţia Studenţilor Politehnişti Profil Electric din Craiova în parteneriat cu Asociaţia Studenţilor de la Facultatea de Litere. Ajuns la cea de-a opta ediție, proiectul are ca obiectiv strângerea de fonduri pentru persoanele vârstnice. Cei care vor să doneze au la dispoziție două locaţii, sediul O.S.P.P.E.C. sau în incinta Facultăţii de Litere, la standurile special amenajate pentru acest proiect.
,,AJUTĂ-I DIN PUȚINUL TĂU!’’ este un proiect de tradiție pentru cele două organizații studențești, campaniiile se organizează anual în două etape, prima având loc în preajma sărbătorilor de iarnă  și se adresează copiilor din centrele de plasament, iar cea de-a doua desfăsurându-se în preajma sărbătorilor Pascale fiind dedicată ajutorării bătrânilor din azile.
Cei care doresc să facă un gest umanitar în pragul sărbătorilor pascale pot dona în fiecare zi, de luni până vineri între orele 10ºº -14ºº la Sediul O.S.P.P.E.C. sau în incinta Facultăţii de Litere, la standurile special amenajate pentru acest proiect.

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.