Primul pas in cariera

Studenții și masteranzii facultăţii de Inginerie Electrică au oportunitatea de ași dezvolta abilitățile și a pune în practică cunoștințele tehnice dobândite în timpul studiilor prin intermediul unui proiect de internship realizat de o companie românească de profil energetic în parteneriat cu Universitatea din Craiova. Proiectul a fost lansat astăzi iar studentii participanți au aflat informații despre companie, secțiunile programului de internship, iar la final a existat o sesiune de întrebări și răspunsuri.
Proiectul “Primul pas în carieră” se află la a doua ediție și  are ca scop descoperirea tinerilor cu viziune și ambiție. Compania oferă servicii de integrate în domeniul distribuției energiei electrice, gazelor naturale, cât și energiei obținute din surse regenerabile. Studenţii care se vor remarca în lunile de intership vor fi angajaţi în noiembrie în cadrul companiei.
Compania își propune să instruiască tinerii studenți și masteranzi, implicându-i în diverse proiecte, sub îndrumarea managerilor cu experiență, care le vor împărtăși din cunoștințele dobândite de-a lungul carierei. 
Candidaturile (Curriculum Vitae  + scrisoare de intenție) vor fi depuse exclusiv online, pe website-ul companiei în perioada 6 – 30 aprilie. Proiectul de internship „Primul pas în carieră” se adresează studenților din anii terminali și masteranzilor Facultății de Inginerie Electrică din Craiova.

 

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.