Gratar, doar in spatiu amenajat

Craiovenii care vor să iasă la iarbă verde, la grătar de Paşte sau de 1 Mai trebuie să ştie că au la dispoziţie un spaţiu special amenajat pentru picnic şi grătare. Acesta este în cartierul Bariera Vâlcii, lângă păduricea de conifere. Legea privind desfăşurarea activităţilor de picnic a intrat în vigoare în 30 martie 2012 şi are ca scop prevenirea, reducerea şi eliminarea impactului negativ asupra mediului.
 
Primăria Municipiului Craiova anunţă că amatorii de grătare în mijlocul naturii au un loc special  amenajat în acest sens. În urmă cu doi ani, Primăria Municipiului Craiova a realizat pentru ei un loc de picnic în cartierul Bariera Vâlcii, lângă păduricea de conifere. Intrarea se face din Centura de Nord, iar locaţia este dotată cu toalete ecologice şi pubele de gunoi.
Cum sărbătorile Pascale şi zilele libere de 1 Mai se apropie, spaţiul pentru grătare a a fost igienizat şi pregătit pentru cei care vor alege să petreacă în mijlocul naturii.
Legea privind desfăşurarea activităţilor de picnic, care a intrat în vigoare în 30 martie 2012, reglementează activităţile de picnic desfăşurate pe domeniul public ori privat al statului şi al unităţilor administrativ-teritoriale, având ca scop prevenirea, reducerea şi eliminarea impactului negativ asupra mediului, asupra stării de sănătate a populaţiei, generat de practicarea inadecvată a activităţilor de picnic.
Actul normativ stabileşte amenzi de până la 5.000 de lei pentru ieşirile la iarbă verde în alte zone decât cele special amenajate.
gratar, doar in spatiu amenajat

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.