Planificari pentru vacanta

Primăvara a venit şi încep vacanţele seniorilor. Din primăvară pană în toamnă, în toată lumea se deruleauză programul social senior voyage pentru persoane peste 55 de ani. Mulţi oameni au prins gustul excursiilor în străinătate abia după ce s-au pensionat. Îşi pot face bagajele oricând, iar pachetele sunt convenabile cu condiţia să nu fie în plin sezon. Proprietarii pensiunilor de la noi încep să fie mai atenţi cu seniorii şi vin cu oferte convenabile.
Programele speciale pentru cei cu vârste de peste 55 de ani au luat amploare şi au cunoscut un real succes în România în ultimii trei ani. Este vorba de ofertele turistice dedicate seniorilor care vor să se bucure de o vacanţă în Spania, Grecia sau Portugalia sau chiar în ţara nostră.Hotelierii au anunţat deja tarifele pentru turişti, pe anul 2015. Oferta a fost planificată astfel încât fiecare să îşi poată găsi sejurul ideal, fie că este vorba despre o escapadă, fie – despre o vacanţă. Turiştii au la alegere programe speciale, bonusuri şi facilităţi pentru a-şi planifica deja sejurul ideal.
Ofertele last minute, rezervările online timpurii, dar şi destinaţiile exotice au început să aibă succes din ce în ce mai mare şi în România. Pentru a profita de ofertele cele mai avantajoase, românii au început să îşi rezerve din timp vacanţele pentru sezonul de vară 2015.
Turismul pentru seniori a apărut în 2009 în Spania. În plină criză economică, guvernul de la Madrid introducea pe piaţa turistică un concept nou: vacanţe pentru persoane peste 55 de ani.

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.