Asistentul social, celebrat

Profesia de asistent social celebrată la Universitatea din Craiova. În cadrul ”Zilelor Asistenţei Sociale” Facultatea de Drept și Științe Sociale prin Departamentul de Științe Sociale, a celebreat astăzi profesia de asistent social împreună cu autoritatea competentă în domeniu – Colegiul Național al Asistenților Sociali din România.
Anul acesta, tema stabilită de Federaţia Internaţională a Asistenţilor Sociali este promovarea demnităţii şi valorii oamenilor. Evenimentele organizate în cadrul ”Zilelor Asistenţei Sociale” urmăresc să evidenţieze progresele realizate în domeniul asistenţei sociale, rolul asistentului social în contextul socio-economic actual şi importanţa colaborării tuturor factorilor decizionali în crearea unei societăţi în care se manifestă grija pentru fiecare membru al ei.
Sesiunea de comunicări studențești „Promovarea demnității și valorii oamenilor” si Conferința științifică „Promovarea demnității și valorii oamenilor” au adus la olalta participanţi atât din rândul studenţilor, cadrelor didactice dar şi asistenţilor sociali.
Zilele Asistenței Sociale sunt deja o tradiție în județul Dolj, fiind sărbătorite în luna martie a fiecărui an, încă din anul 2010.

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.