Descopera instrumentele muzicale

Filarmonica „Oltenia” organizează până pe 6 iunie o serie de ateliere de creaţie cu instrumente muzicale pentru copii cu vârste între 6 şi 14 ani . Atelierele fac parte din proiectul „Filarmonica alternativ”. Prima întâlnire a avut loc sâmbătă unde intrumentele de percuţie i-au facinant pe copii.
Filarmonica “Oltenia” este  mai aproape de copii  prin  atelierele de creație.  Acestea se adreseaza  copiilor cu vârste între 6 şi 14 ani, dornici să-și exprime într-un mod original potențialul de creativitate artistică și să petreacă în mod plăcut și util timpul liber. Prima întâlnire a fost cu instrumentele de percuţie prezentate de Emanoil Chelaru şi Florin Davițoiu în cadrul “Atelierului  de instrumente neconvenționale”.
Atelierele găzduiesc un număr de maximum 15 copii care vor avea ocazia să se joace şi să lucreze cu artiști instrumentiști ai Filarmonicii, să descopere și să confecționeze împreună instrumente musicale neconvenționale din cele mai neașteptate obiecte.
Programul ”Filarmonica alternativ” include pe lângă “Atelierele de creație cu instrumente muzicale”, alte două proiecte: “Filarmonica merge la școală” – de luni până vineri şi “Detectivii muzicali” –  concurs pe teme muzicale pentru familii cu copii, iubitoare de muzică clasică.

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.