Competitie muzicala

Inspectoratul Şcolar Judeţean Dolj şi Centrul Judeţean de Resurse şi Asistenţă Educaţională prin Centrul Judeţean de Asistenţă Psihopedagogică,  au organizat astăzi concursul regional “Artă sau violenţă? Tu alegi!” – etapa judeţeană. Concursul s-a desfăşurat în sala de spectacole a Liceului de Arte “Marin Sorescu”. Zeci de copii şi-au etalat talentul pe scenă în speranţa că vor obţine un premiu din partea juriului.
Scopul concursului este acela de a promova exemplele de bună practică pentru prevenirea şi combaterea violenţei din mediul şcolar.
Participanţii şi-au dat toată silinţa în a interpreta cât mai bine piesele cu care s-au înscris în concurs.

Pană să urce pe scenă copiii se pregătesc intens iar profesorii de canto le sunt alături pe tot parcursul concursului pentr a-i încuraja.

CJRAE Dolj şi-a propus să responsabilizeze personalul didactic de la nivelul unităţilor şcolare în a crea activităţi prin care să valorifice şi să valorizeze atât timpul elevilor pe parcursul programului şcolar, cât şi timpul liber al acestora.
Fiecare unitate de învăţământ a avut posibilitatea să înscrie elevii şi să participe cu aceştia la cele două secţiuni ale concursului: vocal şi instrumental.

Munca nu se opreşte aici, câştigătorii concursului se vor pregăti temeinic pentru a putea participa la faza naţională a competiţiei.

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.