Tehnologii noi

Casa Universitarilor din Craiova a găzduit un nou  colocviu al  Asociaţiei Generale a Inginerilor din Romania. “Vehicule feroviare – realizări internaționale și realizări locale” a fost tema dezbaterii. Invitaţii speciali ai acestui eveniment au fost reprezentanţii firmei Softronic care au făcut o prezentare a realizărilor în domeniul feroviar.
Evenimentul organizat de Asociaţia Generală a Inginerilor din România, Sucursala Dolj a reunit la Casa Universitarilor zeci de cadre didactice universitare şi cercetători din domeniul ingineriei pentru a prezenta realizările locale în domeniul tehnologiei feroviare .
În perioada 2010 – 2012, au fost dezvoltate, omologate şi puse în fabricaţie motoarele de tracţiune, convertoarele de putere şi sistemul de control, comandă şi siguranţă pentru locomotive electrice. Toate aceste componente fac parte din aparatura cu care sunt echipate noile locomotive fabricate de SOFTRONIC, dar sunt utilizate şi pentru modernizarea vechilor locomotive fabricate de Electroputere.

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.