Conflict la transfuzii!

Cel mai mare spital din Oltenia ar putea rămâne fără rezerve de sânge. Mai mult, angajaţii Centrului Regional de Transfuzie Sanguină Craiova anunțând intenția de intrare în grevă generală, pe fondul unui conflict de muncă generat de modificările salariale.
Intervenţiile chirurgicale şi cazurile medicale grave care necesită transfuzii de sânge ar putea să fie perturbate ca urmare a conflictului de muncă dintre salariaţii Centrului Regional de Transfuzie Sanguina Craiova şi conducerea instituţiei. Conflictul a izbucnit în urmă cu cinci ani, atunci când a fost modificat salariul de încadrare. Potrivit salariaţilor, greva generală este ultima soluţie.
Conducerea Federaţiei „Hipocrat” a purtat discuţii pentru găsirea unei soluţii cu directorul Centrului Regional de Transfuzie Sanguină Craiova, însă fără a se ajunge la un rezultat.
Directorul Centrului Regional de Transfuzie Sanguină Craiova doreşte o înţelegere cu angajaţii.
La momentul actual se înregistrează un deficit major de sânge. Declanşarea grevei la Centrul Regional de Transfuzie Sanguină Craiova poate îngreuna activitatea întregului spital dar și a spitalelor din regiune.

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.