Invatamantul juridic, la 25 de ani

Facultatea de Drept şi Ştiinţe Sociale din cadrul Universităţii din Craiova sărbătorește un sfert de veac de la înfiintare, evenimentul fiind marcat în cadrul unei conferinţe internaţionale. La ceremonia aniversară au fost prezente cadre didactice universitare din ţară şi străinătate, de la universităţile partenere, profesionişti ai dreptului, alături de ministrul român al Educației și Cercetării Științifice.
În 1990, Facultatea de Drept își făcea timid loc în cadrul Universității din Craiova. Astăzi, după un sfert de veac de existență, Facultatea de Drept şi Ştiinţe Sociale din Bănie se numără printre cele mai prestigioase facultăți de profil din țară.
La ceremonia aniversară a participat și Sorin Mihai Cîmpeanu, Ministrul Educației și Cercetării Științifice din România, care a felicitat instituția academică pentru rezultatele deosebite înregistrate în procesul educativ și de cercetare.
Ceremonia aniversara a fost urmată de Conferinţa Internaţională Bienală “Sistemul juridic între stabilitate şi reformă”, eveniment care se desfășoară pe mai multe secțiuni: Drept privat, Drept public, Științe penale și Drepturile omului.

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.