Ceremonie academica

Profesorul Universitar Doctor Eleftherios Thalassinos, din cadrul Universității din Piraeus, Departamentul de Studii Maritime, a primit titlul de Doctor Honoris Causa al Facultății de Economie și Adminsitrarea Afacerilor. Ceremonia a fost organizată la Sala Albastră a Universității din Craiova.
Universitatea din Craiova a gazduit, joi seara, ceremonia de acordare a titlului de Doctor Honoris Causa prfesorului Eleftherios Thalassinos, profesor asociat la mai multe universități din întreaga lume.
Pe parcursul carierei didactice cu o vechime de peste 30 de ani, profesorul Eleftherios Thalassinos a predat la universități de prestigiu din Statele Unite ale Americii, a scris peste cărți și a publicat aproximativ 200 de articole în reviste de specialitate.
“Este un privilegiu și o mare onoare pentru mine să fiu aici, alături de dumneavoastră, și să primesc titlul de Doctor Honoris Causa din partea Universității din Craiova. Sunt impresionat de primirea calduroasă și sper să am ocazia să împlinesc așteptările membrilor Facultății de Economie și Administrarea Afacerilor din Craiova, privind continuarea cooperarilor într-un mod cât mai productiv”, a adaugat Eleftherios Thalassinos, Doctor Honoris Causa al Facultății de Economie și Adminsitrarea Afacerilor.

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.