Conferinta internationala

Facultatea de Drept și Științe Sociale din cadrul Universitatii din Craiova organizează, mâine, Conferința Internațională Bienală cu tema „Sistemul juridic, între stabilitate și reformă”, aniversând totodată 25 de ani de învățământ juridic superior.
Organizatorii conferinţei urmăresc consolidarea caracterului de excelenţă, la eveniment fiind invitaţi profesori şi cercetători din cadrul unor instituţii de învăţământ şi cercetare de prestigiu din România și de la facultăţile partenere din străinătate. Conferința Internațională Bienală „Sistemul juridic între stabilitate și reformă”  este o manifestare ştiinţifică de tradiţie, la care participă cadre didactice universitare din ţară şi străinătate, profesionişti din domeniul dreptului.
Conferința se desfășoară pe mai multe secțiuni – Drept privat, Drept public, Științe penale, Drepturile omului – în cadrul cărora vor fi organizate ateliere practic-aplicative privind teme de actualitate și interes profesional.
În cadrul evenimentului programat mâine, va avea loc și festivitatea  de  acordare  a  titlului de Doctor  Honoris  Causa fostului Comisar european și raportor pentru România, Emma Nicholson,  membru al Camerei Lorzilor din Parlamentul Britanic.

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.