Campionat studentesc de sah

Organizaţia Studenţilor Politehnişti Profil Electric Craiova a organizat un campionat de şah la nivelul Facultăţii de Inginerie Electrică. Evenimentul urmareşte promovarea şahului ca sport al minţii, ca mod de petrecere a timpului liber şi de constituire a unui nucleu de studenţi şahişti.
Cupa OSPPEC la Şah 2015 s-a desfăşurat la sediul organizaţiei studenţeşti din cadrul Facultăţii de Inginerie Electrică. Acesta este un concurs de tradiţie al organizaţiei care reuneşte tineri dornici de a se întrece în sportul minţii.
La eveniment s-au înscris studenţi de la mai multe facultăţi ale Universităţii din Craiova.
Cupa OSPPEC la Şah 2015 a fost câştigată de Mihăiţă Lucianu, aflat la prima participare într-o astfel de competiţie.

Cupa oferită caştigatorului a fost din partea Centrului de Consiliere şi Orientare Profesională, redenumit recent – Centru de Consiliere şi Orientare în Carieră. Locul al II-lea a fost ocupat de Constantin Tucă, iniţiat în tainele şahului din copilărie.

Organizaţia Studenţilor Politehnişti Profil Electric Craiova a luat fiinţă acum 25 de ani. Organizaţia încurajează ideea competivităţii între tinerii din Romania şi alte ţări, cu scopul dezvoltării spiritului de echipa şi a diverselor abilităţi cerute în cazul unei viitoare angajări la finalul studiilor superioare, precum comunicare, negociere, managementul proiectelor etc.

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.