Contrabanda cu tigari

Zece persoane implicate în contrabada cu țigări au fost prezentate, azi, la audieri, în urma unei acțiuni de amploare a plițiștilor din județele, Olt, Gorj, Argeș, Mehedinți și Vâlcea. La acțiunile de verificare au participat poliţiştii din cadrul Brigăzilor de Combatere a Criminalităţii Organizate, a Serviciilor de Combatere a Criminalităţii Organizate și procurori D.I.I.C.O.T.
Prin intermediul celor 46 de percheziţii efectuate la domiciliile unor persoane şi la sediile unor societăţi comerciale, de pe raza judeţelor Dolj şi Mehedinţi s-a urmărit destructurarea unui grup infracţional organizat, specializat în contrabanda cu ţigarete. Grupul infracțional a reușit să se sustragă de la plata taxelor statului în sumă de câteva sute de mii de euro.
Prejudiciul cauzat prin sustragerea de la plata taxelor şi accizelor datorate bugetului de stat este de peste 250.000 de euro.Potrivit polițiștilor, acțiunile de control la diverse societăți comerciale și perchezițiile la domiciliul unor persoane fizice vor continua în perioada următoare.

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.