Made for Europe – 2015

Concursul naţional de proiecte finanţate prin programul comunitar „MADE FOR EUROPE – 2015” intră în linie dreaptă. În cadrul etapei judeţene Dolj, organizată astazi, instituțiile de învățământ au prezentat diferite proiecte, simultan participând la simpozionul „Dezvoltare profesională pentru experții în educație”. Acțiunea a fost înscrisă în calendarul activităților metodice, științifice și culturale ale Casei Corpului Didactic Dolj.
Inspectoratul  Școlar Județean Dolj și Gradinița „Tudor Vladimirescu”, a organizat simpozionul „Dezvoltare profesională pentru experții în educație”. Acțiunea este inclusă în Calendarul activităților metodice și a urmărit evidențierea preocupărilor cadrelor didactice în promovarea standardelor europene în educație. De asemenea, a urmărit prezentarea de bune practici în derularea proiectelor cu finanțare europeană.
Inspectoratului Școlar Judeţean  Dolj a găzduit etapa judeţeană a Concursului Naţional de produse finale ale proiectelor finanţate prin programe comunitare „Made for Europe – 2015”. La etapa judeţeană a acestui concurs au avut posibilitatea să participe unităţile de învăţământ care au finalizat produsele propuse în cadrul proiectelor finanţate prin programe comunitare.
Prin proiectele de parteneriat european, școlile  din judetul Dolj au fost veritabili ambasadori ai României în Europa, contribuind an de an la promovarea unei imagini pozitive a României și a valorilor școlilor românești. Concursul național „Made for Europe” valorizează produsele rezultate în cadrul acestor proiecte, urmărind sporirea calității produselor proiectelor finanțate prin programe comunitare prin stimularea competiției.
La evenimentul de azi au participat 12 instituții de învățământ din județul Dolj.

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.