Pregatiri pentru ”Zilele Asistentei Sociale”

Colegiul Național al Asistenților Sociali din România sărbătorește, la sfarşitul lunii martie a fiecărui an, ”Zilele Asistenţei Sociale”. În toată ţara vor avea loc evenimente simultan. La manifestările din Craiova vor participa asistenți sociali, cadre didactice și studenți de la Facultatea de Drept și Științe Sociale, precum și cadre didactice de la universitați din Bulgaria și Turcia. Pregatirile pentru buna desfasurare a manifestărilor au început deja.
Facultatea de Drept și Științe Sociale, Specializarea Asistenţă Socială se va implica activ în sărbătorirea Zilelor Asistenţei Sociale ce vor fi organizate şi în Bănie la sfârşitul lunii martie. Organizatorii intenţionează să permanentizeze acest evenimnet ca formă de manifestare ştiinţifică şi de cercetare.
Promovarea profesiei de asistent social în liceele craiovene, Workshopul „Demnitate și incluziune socială pentru persoanele cu dizabilități”, sesiunea de comunicări studențești  „Promovarea demnității și valorii oamenilor” şi Conferința științifică internațională „Promovarea demnității și valorii oamenilor” sunt manifestarile care se vor desfăşura în cadrul ”Zilelor Asistenţei Sociale” la Craiova.
Evenimentele organizate urmăresc să evidenţieze progresele realizate în domeniul asistenţei sociale, rolul asistentului social în contextul socio-economic actual şi importanţa colaborării tuturor factorilor decizionali în crearea unei societăţi în care se manifestă grija pentru fiecare membru al ei.

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.