Ultima sesiune de informare

Miercuri s-a încheiat seria sesiunilor informative pentru studenţii Erasmus + la Universitatea din Craiova. Reprezentanţii Departamentului de Relaţii Internaţionale şi promotorii ERASMUS + din cadrul ESN Craiova s-au aflat în mijlocul studenţilor de la Facultatea de Educaţie Fizică şi Sport.
Campania de promovare şi informare ERASMUS + a ajuns la final. Timp de câteva săptămâni studenţii de la cele 10 facultăţi ale Universităţii din Craiova, interesaţi de o mobilitate în străinătate, au primit toate informaţiile necesare privind aplicarea pentru o bursă ERASMUS+ şi buna desfăşurare a studiului sau practicii în afară. Ultima sesiune de informare s-a desfasurat la Facultatea de Educaţie Fizică şi Sport.
Cuantumul bursei Erasmus+ este 500 de euro pe luna în cazul mobilităţilor de studiu şi 700 de euro în cazul mobilităţilor de plasament. Studenţii care beneficiază de bursă socială în ţară vor avea un plus de 200 de euro pentru mobilitatea de studiu. Oportunităţile oferite anul acesta de programul ERASMUS + sunt foarte atractive, motiv pentru care reprezentanţii Departamentului de Relaţii Internaţionale aşteaptă un număr mare de candidaţi.
Depunerea dosarelor de candidatură începe luni, 16 martie, şi se desfăşoară pe parcursul a 5 zile. Urmează apoi perioada de selecţie, iar afişarea rezulatelor se va realiza în intervalul 25-27 martie.

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.