Destine Populare, invitat Maria Olteanu

Ansamblul profesionist “Doina Oltului” din Slatina, județul Olt are în componența sa pe solista de muzică populară Maria Olteanu.Primavara este anotimpul în care natura reânvie, iar luna martie este luna în care sărbătorim femeia. Astfel ne-am gândit să sărbătorim și noi femeia invitând-o pe acesta în emisiune. Profesionalismul și seriozitatea de care a dat dovadă Maria Olteanu în cei peste 25 de ani de activitate și-a pus amprenta în cariera sa. Despre cum a fost răsfățată de cei dragi în luna martie, despre copilărie, familie și carieră, ne vorbește în această ediție, Maria Olteanu.

Realizator: Carmina Alina Vlad
Operator imagine: Claudiu Mic
Editor imagineCarmina Alina Vlad

De asemenea, ai putea dori...

2 răspunsuri

  1. Anca Mina spune:

    Superba emisiune! Felicitari! Ma bucur ca in Craiova mai sunt redactori care se gindesc sa faca emisiuni de calitate si pun accentul pe calitate , nu pe cantitate. Ce vad la alte emisiuni de folclor, de la alte televiziuni locale, ma ingrozeste. Solisti care cinta fals si mai cinta si live, asa ca sa se faca de ris, dar recunosc ca sunt si solisti care cinta superb, live. Costumul popular este denaturat, in niciun caz acelea nu sunt costume populare, ci imitatii.
    Cinste dv, ca redactor, va imbracati in costum popular si ca il pomovati, iar cit privesc invitatii, chiar imi plac si aduceti numai solisti de calitate. As fi vrut sa vad aceasta emisiune si in direct, cum era o data. Ar fi cazul sa o reincepeti in direct, deoarece este mult mai bine sa interactionam si noi cu invitatii dv. Va urmaream atunci, in direct, asa cum va urmaresc si acum, cu mare drag! Se cunoaste ca aveti cultura in domeniu si ca ceea ce faceti, faceti cu profesionalism.
    Va doresc sa ramineti la fel de frumoasa, cu coloana verticala ca si pina acum, sa nu va schimbati stilul de realizare a emisiunilor si voi ramine telespectatorul fidel al dv. chiar si cind sunt emisiunile pe post !!!Daca nu reusesc sa o vad simbata, o vad duminica si tot va urmaresc.
    Azi e 8 martie si va urez sa aveti parte de o primavara frumoasa si va spun la multi ani, atiti dv, cit si solistei Maria Olteanu!
    Prof. Ancuta Mina

    • Carmina Alina Vlad spune:

      Buna ziua, d-na Anca Mina.
      Va multumesc pentru cuvintele frumoase si pentru aprecieri ! Solista de muzica populara Maria Olteanu, face parte din solistii de calitate din acest domeniu stiind sa puna in valoare atit costumul popular, cit si folclorul romanesc.
      Intotdeauna am pus accentul pe calitate , nu pe cantitate, prefer sa fac putine emisiuni, dar bune, la care telespectatorul sa se uite cu mare drag la ele. Avind foarte multe costume populare imi pot permite sa ma imbrac in acestea si oricum, imi face o deosebita placere sa le port.
      Cit privesc emisiunile in direct, prefer sa nu comentez la acest aspect, pot doar sa va spun ca nu a fost decizia mea.
      Da, am facut niste cursuri de specialitate, in domeniu media, dar si etnogrfie si folclor, considerind ca o astfel de emisiune nu se face decit daca esti pregatit pentru acest domeniu.
      Ma bucur ca ne urmariti simbata sau duminica, ca imi sunteti telespectator fidel si sper sa nu va dezamagesc niciodata.
      Va doresc sa aveti parte de o primavara fumoasa si La multi ani !
      Cu respect, Carmina Vlad
      redactor Tele “U” Craiova

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.