Eurovision Romania, plin de surprize

Spectacolul în urma căruia se va decide piesa care va reprezenta România la concursul muzicii europene din acest an va fi transmis în direct de TVR, duminică, 8 martie. Producătorii Eurovision promit un show de excepție şi multe surprize la Craiova. Spectacolul se va încheia în jurul orei 23:00 cu recitalul Ruslanei, câștigătoarea concursului Eurovision în anul 2004.
Finala Națională Eurovision 2015 se anunță a fi un show spectaculos. Producătorul Iuliana Marciuc a dezvăluit, în cadrul unei conferințe de presă susținută la Primăria Craiova, ce surprize îi așteaptă pe spectatorii din tribunele Sălii Polivalente din Craiova, dar și pe telespectatorii care vor urmări din fața micilor ecrane spectacolul. În Bănie, competiţia va debuta la ora 20.00, cu un recital susținut de Ovi și trupa sa în care vor fi interpretate melodiile devenite șlagăr după participarea lor la concursul european.
În timpul spectacolului va avea loc o extragere la care vor participa automat toate tichetele de intrare. Vor fi alese șase coduri de bilete, câștigătorii vor primi din partea TVR câte un bilet la Eurovision Viena 2015, iar o agenție de turism le va asigura transportul, masa și cazarea.
Pentru prima dată în istoria Eurovison România, Camera Verde – zona unde se retrag soliștii după momentul muzical – va fi amplasată în fața scenei, în mijlocul publicului, care-i va putea urmări pe artiști îndeaproape. Show-ul  din data de 8 martie se încheie cu recitalul Ruslanei.Concursul Eurovision 2015 va avea loc la Viena, cu semifinalele pe 19 şi 21 mai şi finala pe 23 mai. România va concura în a doua jumătate a primei semifinale, din 19 mai, conform tragerii la sorţi din această săptămână.

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.