Destine populare, invitat Marius Magureanu

Marius Măgureanu face parte din elita soliștilor profesioniști ai Ansamblului profesionist “Maria Tanase” din Craiova. Despre copilăria, părinți săi, activitatea muzicală și planuri de viitor, povestește în această emisiune Marius Măgureanu.

Realizator: Carmina Alina Vlad
Operator imagine: Claudiu Mic
Editor imagineCarmina Alina Vlad

De asemenea, ai putea dori...

4 răspunsuri

  1. Nițu Octavian-Nicolae spune:

    O emisiune foarte frumoasă,de fiecare dată când am timp,o urmăresc cu mare drag,deoarece consider că prezintă lucruri foarte interesante legate de folclorul național,de obiceiuri,de istoria acestei țări,România!
    Am avut norocul s-o cunosc personal pe Vlad Carmina și recunosc că ea a contribuit într-o măsură destul de mare la apropierea mea și a familiei mele față de acest gen de muzică,care după mine reprezintă cel mai bine nația românească!
    Invitații dânsei continui să-i descopăr din ce în ce mai mult,cu fiecare emisiune în parte:cine știa că domnul Măgureanu are o pasiune pentru flori ?! Dacă până acum ascultam și fredonam(cum mă pricep și eu…) cu drag melodiile sale,acum cota mea de simpatie pe care i-o acord acestui artist extraordinar s-a îmbunătățit!
    Nu am o ureche muzicală extraordinară,iar voce mai deloc,dar uitându-mă la domnul Măgureanu care a făcut față provocărilor aferente unei cariere muzicale,fără a fi nevoit să se afișeze în posturi care mai de care mai sexi sau mai știu eu…în emisiuni gen ” Sunt celebru,scoate-mă de aici!” să poată fi cunoscut și apreciat pentru ceea ce face,ei bine,toate astea,îmi dau siguranța că dânsul este un profesionist desăvârșit,un artist de calitate și un om excepțional!
    În încheiere,vă doresc ambilor mult succes în cariera profesională cât și în viața personală,multă sănătate și toate cele bune !

    • Carmina Alina Vlad spune:

      Buna ziua, d-nul Nitu Octavian Nicolae!
      Va multumesc pentru cuvintele frumoase, dar trebuie sa recunosc ca realizarea acestei emisiuni, nu-mi apartine in totalitate. Operatorul de imagine Claudiu Mic cu care eu lucrez de peste 10 ani, isi pune foarte bine aportul in producerea acesteia.
      Aveti dreptate ca folclorul romanesc ne reprezinta pe noi ca romani, de-aceea incerc, pe cit posibil, sa il promovez la justa lui valoare.
      Ma bucur ca descoperiti anumite aspecte pe care nu le stiati din viata invitatilor si intradevar Marius Magureanu este un profesionist desavirsit cu care imi face de fiecare data placere sa vorbesc.
      Sper sa fiu la inaltime cu tot ce fac si de acum incolo, incit dv. sa nu fiti nevoiti sa schimbati canalul si sa ramineti pe Tele U.
      Va doresc si eu, sanatate multa si o primavara frumoasa la intreaga familie!
      Cu respect, Carmina Vlad
      redactor Tele „U” Craiova

  2. Anca Mina spune:

    O emisiune reusita cu Marius Magureanu. Am vazut-o in direct duminica trecuta si ma bucur ca ati postat-o si aici. Marius Magureanu este unul din solistii mei preferat. Am avut ocazia sa-l ascult cintind la o petrecere si mi-a placut enorm. Cinta mult mai bine live si e foarte de treaba. Doamne, cite costume aveti? Va vad in alt costum popular si va invidiez pentru asta!
    Mult succes si va admir enorm, d-na Carmina!

    • Carmina Alina Vlad spune:

      Buna ziua, d-na Anca Mina!
      Ma bucur ca ne urmariti atit pe internet, cit si la tv, iar faptul ca nu pierdeti emisiunele de folclor, realizate de mine, ma onoreaza.
      Am peste 50 de ii cu o vechime intre 80 si peste 150 de ani, iar costume populare intregi, doar 10. Colectionez costume, unele primite, iar peste 80% din ele sunt cuparate de mine de la diverse persoane.
      Va multumesc pentru gindurile frumoase si va doresc o saptamina excelenta!
      Cu respect, Carmina Vlad
      redactor Tele „U” Craiova

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.