CONTEX, editia de primavara

Cele mai noi produse şi colecţii din categoria îmbrăcăminte, încălţăminte şi accesorii vor fi expuse de miercuri până duminică la Teatrul Naţional „Marin Sorescu”. Camera de Comerţ şi Industrie Dolj îi invită pe craioveni la târgul CONTEX, ediția de primăvară. Accesul vizitatorilor va fi gratuit.
Târgul CONTEX, ediția de primăvară se desfăşoară în perioada 4-8 martie. În cadrul evenimentului sunt prezenţi peste 47 de expozanţi din toată ţara care prezintă şi oferă spre vânzare publicului vizitator cele mai noi produse şi colecţii din domeniu. Astfel, printre exponate se regăsesc confecţii pentru adulţi şi copii, articole din piele, tricotaje, produse de marochinărie şi încălţăminte.
Bărbaţii, şi nu numai, care nu ştiu ce cadou să le facă soţiilor, mamelor sau fiicelor cu ocazia zilei de 8 Martie, au de unde să aleagă dacă trec pragul târgului Contex. Târgul este deschis de miercuri până duminică. Intrarea este gratuită. Majoritatea firmelor prezente la târg practică preţuri de producător.
Craiovenii care doresc să-şi achiziţioneze încălţăminte au o gama variata de unde  pot alege. Producătorii din ţară sunt prezenţi şi la această ediţie a târgului cu preţuri de producător. Astfel, preţul pantofilor porneşte de la 150 de lei, iar cel al cizmelor de la 180 – 200 de lei.

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.