Oportunitatea Erasmus Plus

Departamentul de Relatii Internationale al Universitatii din Craiova a inceput Campania Erasmus Plus. Timp de doua saptamani, studentii celor 10 facultati ale universitatii craiovene vor fi informati despre oportunitatea obtinerii unei burse Erasmus  la una dintre sutele de universitati partenere pentru anul universitar 2015-2016. Depunerea dosarelor de candidatura incepe la jumatatea lunii martie si dureaza 5 zile.
Esti student la Universitatea din Craiova si vrei sa beneficiezi de o bursa Erasmus? Acum este momentul potrivit sa te informezi si sa iti transformi dorinta in realitate.  A inceput Campania de promovare si selectie Erasmus plus care iti aduce toate informatile necesare.
Cuantumul bursei Erasmus a crescut fata de anii precedenti si este unul fix: 500 de euro pe luna in cazul mobilitatilor de studiu si 700 de euro in cazul mobilitatilor de plasament. Studentii sunt invitati sa profite de oportunitea Erasmus plus care aduce anul acesta o serie de noutati avantajoase.
Daca astazi reprezentantii Departamentului de Relatii Internationale si ai ESN Craiova au desfasurat campania de informare in sediul central al Universitati din Craiova, in mijlocul studentilor de la litere, teologie, economie, matematica si  stiinte, maine acestia se vor afla la sediul Facultatii de Drept si Stiinte Sociale.
Studentii s-au aratat foarte interesati de oportunitatile Erasmus si abia asteapta sa studieze in strainatate.

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.